In het binnenland enkele (onweers-)buien

Zonnige perioden met in het binnenland enkele plensbuien, mogelijk met onweer. De temperatuur ligt tussen de 20 en 24°C. In het zuidwesten iets lager. De wind is zwak tot matig, meest uit een noordoostelijke richting. In het zuiden uit het westen. Vanavond nog een enkele bui, in het zuidwesten kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen de 11 en 13°C. Zondag is het zonnig na het optrekken van plaatselijke mist. In de middag vooral in het zuiden en midden van ons land enkele onweersbuien. De middag temperatuur ligt op 21 à 22°C. In het westen iets lager. De wind is zwak tot matig uit west tot noordwest. In de avond draaiend naar noord. Op maandag neemt de kans op buien af en ligt de temperatuur op 20 tot 22°C. In het westen wat lager door een zwakke tot matige noordwesten tot noorden wind. Op dinsdag wordt het warm met temperaturen van 23 à 24°C. Daarna komt een depressie vanuit Italië opzetten, afhankelijk van de koers kan deze flink wat regen brengen. Daarna is het licht wisselvallig met temperaturen meest iets boven normaal.

De spreiding is vrij groot. De temperaturen komen rond normaal uit en geen november winter op dit moment.

Af en toe buien maar ook perioden met zon. Soms ook onweer.

Lange termijnverwachting

Vrij zacht met veel bewolking en perioden met regen. In het weekend dalen de temperaturen naar normale waarden en wordt het droger wel bestaat er kans op mist, vooral op zaterdag. Ook op termijn een vrij grote kans op licht wisselvallig herfstweer met temperaturen rond normaal.

Vrij warm met zonnige perioden maar ook soms buien, mogelijk met onweer. Daarna licht wisselvallig weer en temperaturen meest boven normaal.

Opmerkingen

Deel deze pagina