Zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog.

Geleidelijk zonnig en droog met temperaturen van 20 à 21°C aan de kust tot 22 - 25°C in het binnenland. Er staat een matige westen wind. Vanavond opklaringen maar ook enkele wolkenvelden en in het zuidoosten mogelijk nog wat regen. In de nacht wordt het overal droog en kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur is 8°C in het noordoosten tot 14 à 15°C aan de kust. In het binnenland weinig wind, vannacht aan de kust een matige zuidwesten wind. Zaterdag in de loop van de middag meer bewolking met in het zuidoosten wat regen, elders kan er een enkele bui vallen. Nu en dan schijnt de zon, in het noordwesten zijn er zonnige perioden. De middagtemperatuur is 21 - 23°C, in het zuidoosten wordt het 20°C. De wind is zwak tot matig uit west tot zuidwest. Op zaterdag hebben we te maken met een hoogte trog met enkele buien. Vanaf zondag is er een overgang naar zomers weer, op zaterdag wordt het 22°C. Op zondag zijn er zonnige perioden met een middagtemperatuur van 23 à 24°C. Maandag tot en met woensdag is het droog met zonnige perioden en een temperatuur boven de 25 graden. Op 1 augustus volgt waarschijnlijk een storing met enkele buien. In grote lijnen blijft het echter zomers.

De spreiding is vrij groot. De temperaturen komen rond normaal uit en geen november winter op dit moment.

Heerlijk zomerweer!

Lange termijnverwachting

Vrij zacht met veel bewolking en perioden met regen. In het weekend dalen de temperaturen naar normale waarden en wordt het droger wel bestaat er kans op mist, vooral op zaterdag. Ook op termijn een vrij grote kans op licht wisselvallig herfstweer met temperaturen rond normaal.

Perioden met zon en warmer, rond de maandwissel kans op enkele onweerbuien. Aanhoudend zomers met soms een regen of onweersbui, temperaturen iets boven normaal.

Opmerkingen

Deel deze pagina